Monday, 29 August 2011

selamat hari raya


ehemm ehemm, dengan ini, saya , FatinNur Sakinah mengisytiharkan, bahawa, esok raya ! yahoo, pompang pompang bunyi mercun. #ayat aku tu macam semangat lebih jahh kan ? padahal, hampehh. sumpah tak dak semangat nak raya.

saya, Fatin NurSakinah ingin menyusun sepuluh jari memohon maaf atas segala kesilapan dan  kesalahan saya. hik hik. tolong mafkan iyee. biasa laa tu kan, manusia tak boleh lari drpd kesalahan. kan ? kan ? kadang kadang tu, tersalah cakap, terkutuk, tercubit, tertampaq, biasa laa tu.

to my family, angah mintak maaf banyak banyak. kadang kadang dok lawan cakap abah dengan ibu. biasa laa, hangin tak tentu pasal kadang kadang tu kan. lumrah manusia. hik hik.

to atoi , azah , kimin , kak fatin , dayah , mira , diana and yang lain lain. selamat hari raya awakk ! tolong maafkan saya yaa. saya banyak buad salah kan ? sory banyak banyak taww. saya sayang awakk <3
eh, atoi, aaaa, congerates jugakk lagi skali pasal relationship hang tu nahh. #walaupon ada sedikit tidak suka di situ.

oke, nak pi iron baju pulakk. penat hohh.. esok bangun awal pulakk. err, btw, doa doakan lah untuk yang telah pergi tu. especially untuk sedara sedara yang dah tak dak ka, kawan ka, apa kaa. eh, semalam tiba tiba ja teringat dekat arwah azlee daniel. Al Fatihah untuk arwah. semoga rohnya dicucuri rahmat. Aminnn.

bye, assalamualaikum :)