Monday, 31 October 2011

awokk, comel kan tarikh tu ^^




hey peeps !

oke, harini 1.11.11 . comel kan tarikh tu ? sebab tu laa aku pilih tarikh tu untuk kita cik busukk. tolong paham aku taww. aku taw aku banyak bagi hang sakit hati, sorry :')  and, jangan bagi aku sakit hati taww busukk ^^ hang tunggu aku lama kan semalam ? semua tu sebab tarikh nie kan ? sory taw <3 kay, harini tepat pkoi 12,kami kawin. comelkantarikh yg fatin pilih tu ?well ^^ 


esok pi kl :D  wahh, best ohh. jom ikot jom. kay, sekarang tak boleh on9 dahh. esok nak pi kl :(  


bye <3

Saturday, 22 October 2011

hye, saya gila. terima kasih :)


hye awokk :)

kay,  lastly,  sempat  pon  aku  update.  ngehngehh.  penat  wokk  tadi  menggila  dengan  abg  fandi,  renzo,  pak ya,  faiz.  boleh  gilaa  aku > <   eh,  saya  ada  teddy  baru.  abah  beli  semalam.  comel  :D  besaq  ohh.  white  in  colour.  hihi,  comel  macam  abah.  terima  kasih  abah. ilafchuu <3

eh,  penah  rasa  tak,  hampa  penah  suka  kat  orang  tu,  tapi,  orang  tu  taktaw.  then,  one  day  tu, dia  tegoq  hampa.  #syok  habes  la  time  tu  kan ?  ngeh  ngehh. tiba  tiba  kan,  dia  mintak  couple.  apa  hampa  nak  buad  ?  hihi . aku  gila  malam  nie.jangan  kacau . line maxis  macam  pftt  kan  tadi ? sukanya > <  oleh  itu,  saya  telah  mengambil  keputusan  untuk  online.  #ayat  skema .

kay, esok  kami  nak  pi  KLC.  nak  ikot ? jom  jom. ajak  satu  kampung  taw  cik  minah oiyy. hope  to be  a  best  day  ever  tomorrow .  BI  gilaa  :D  . kbai. ilafchuu <3


Sunday, 16 October 2011

n.o. t.i.t.l.e


bismillahirrahmanirrahim and assalamualaikum. #jawablah, kalau x jawab nanti hampa dapat dosa baru taww.

hye weyy. aku tak larat, aku nak marah orang , aku nak maki orang. tolonglahh, kenapa aku jadi macam nie wehh? aku tak maw marah, tapi ada ja kan orang nak cari pasai kan. gedik lahh hampa. tapi tu semalam jahh. sekarang dah okay sikit. hang nak taw sebab apa ? sebab...........


kay, actually, cikgu ada buat rombongan pi KL. teringin sangat nak pi. sebab haritu nak pi KL Melaka pon tak jadi. so, kali nie mak fatin bagi pi. yipppiiii  :D  #lompat atas katil . nasib baik cikgu ada simpan tempat dekat fatin lagi. muahhaha, sayang cikgu <3  . tadi time nak tanya mak fatin kan, fatin dok bersimpuh jahh. dengan pakai seluaq pendeknya. burokk bebeno ghopenye. lepas mak fatin cakap boleh, terus dapat kiss. muahaha ! sayang ibu <3



kay, tadi kami belajaq fizik nad bio. fizik mcam best jaa. #puihh. bio kna hafal banyak wehh. gilaa lahh. tak boleh laa aku nak makan asam dah lepas nie. eh, depa cakap esok ada masak masak pualk. muahaha ! bestnya nak kotoqkan baju hampa esok. siap lahh. kay, bye <3

Monday, 10 October 2011

m.e.r.d.e.k.a.m.e.r.d.e.k.a.m.e.r.d.e.k.a.

hey peeps !



hey hey awakk, kite dah habis pmr. awak bile lagi ? kesian dekat awak. #buad smiley sedih sikit. alolo -.-  
awak mesti jeles dengan kite kan sebab kite dah tak payah study SEKEJAP. jeles lettew. jeles, kan ? kan ? 
mengaku je laa awakk. eh , awak, alaa, awak laa. yang tak pmr lagi tuu. selamat menjalani ibadah jeles taww ^^ study lahh hampa banyak banyak nahh. 

berakit rakit ke hulu, 
berenang renang ke tepian,
berdikit dikit dahulu, 
bersenang senang kemudian.    

#acehh. gilalahh aku nie. terima kasihh daun keladi, esok lusa berjumpa lagi. ehh, tak habis lagi, sat sat. 
aa, macam biasa lahh, exam tu, ada senang ada susah. tapi, kali nie, mostly, paper 1 lagi susah wokk. paper last tadi, kh. ^^  rasa legaa gilaa time habis jea exam tu. weehee ~  alhamdulillah...........

kbye. terima kasih daun keladi, esok lusa fatin update lagi. ilapchuu <3

Monday, 29 August 2011

selamat hari raya


ehemm ehemm, dengan ini, saya , FatinNur Sakinah mengisytiharkan, bahawa, esok raya ! yahoo, pompang pompang bunyi mercun. #ayat aku tu macam semangat lebih jahh kan ? padahal, hampehh. sumpah tak dak semangat nak raya.

saya, Fatin NurSakinah ingin menyusun sepuluh jari memohon maaf atas segala kesilapan dan  kesalahan saya. hik hik. tolong mafkan iyee. biasa laa tu kan, manusia tak boleh lari drpd kesalahan. kan ? kan ? kadang kadang tu, tersalah cakap, terkutuk, tercubit, tertampaq, biasa laa tu.

to my family, angah mintak maaf banyak banyak. kadang kadang dok lawan cakap abah dengan ibu. biasa laa, hangin tak tentu pasal kadang kadang tu kan. lumrah manusia. hik hik.

to atoi , azah , kimin , kak fatin , dayah , mira , diana and yang lain lain. selamat hari raya awakk ! tolong maafkan saya yaa. saya banyak buad salah kan ? sory banyak banyak taww. saya sayang awakk <3
eh, atoi, aaaa, congerates jugakk lagi skali pasal relationship hang tu nahh. #walaupon ada sedikit tidak suka di situ.

oke, nak pi iron baju pulakk. penat hohh.. esok bangun awal pulakk. err, btw, doa doakan lah untuk yang telah pergi tu. especially untuk sedara sedara yang dah tak dak ka, kawan ka, apa kaa. eh, semalam tiba tiba ja teringat dekat arwah azlee daniel. Al Fatihah untuk arwah. semoga rohnya dicucuri rahmat. Aminnn.

bye, assalamualaikum :)

Friday, 15 July 2011


hari tu saringan aku tak menang T___T  tak sedih tara mana pown. biaq laa, tak dak rezeki. masa hari saringan tu, geram kot dekat faez, dia amek acara, tapi petang tu dia tak mai. dah laa cikgu call pown tak angkat. masa buad lompat jauh tu, aku pi lompat atas kayu tu dengan tumit. makk aiiii ! punya la sakit. sampai sekarang dok rasa lagi. malam tu pi kelas malam pak gaurd tanya aku, "kak, awat kak nampak macam tak sihat jea " aku cakap " baru balik saringan petang tadi, balik mandi, tak makan, terus mai sini"

sekarang nie aku jarang on9 kan ? semua sebab abah. grr, concer pc tak maw maw. buad apa benda tah. orang nak on9 pown tak boleh. tengok jea orang on9, dia mintak. grr, geram gilaa gilaa  >,<   hari rabu tu memang aku geram gila kat abah. abah tak bagi aku on9. tak patutnyaaa. nie semua maharaja lawak punya pasal laa.

trial lagi tiga minggu jea. risaunyaa. azah cakap muka aku tak nampak macam risau langsong. memang laa, aku tak suka tunjuk kat orang yang aku tengh risau. paham ? 

oke, bye.